ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κομματοκρατία: Mια ΠΑΝΔΗΜΙΑ 200 ετών με πολλές μεταλλάξεις




Με τον όρο η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ αναφέρεται η πανδημία που πρωτοεμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο το 1832 μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. (Εως τότε οι Έλληνες έκαναν Εθνοσυνελεύσεις) Αυτό το κακό που χτύπησε την χώρα μας οφειλόταν σε κατασκευασμένους ξενόφερτους Ιους. Κατασκευασμένους σε ειδικά εργαστήρια του εξωτερικού από ειδήμονες της εποχής! Αυτοί οι ''φίλοι'' μας που χροοοονια τώρα μας ''φροντίζουν''...!   Ηταν από τις πλέον καταστροφικές πανδημίες στην Ελληνική Ιστορία και ακόμα σήμερα θερίζει κόσμο. Οπως με όλους τους Ιους το φάρμακο υπάρχει αλλά τα συμφέροντα δεν το αφήνουν να κυκλοφορήσει διότι η Υγεία δεν συμφέρει...! Δεν έχει κέρδος ρε παιδί μου! Σου λέει...αν είστε όλοι καλά...τότε εμεις δεν χρειαζόμαστε, πάμε, εξαφανιστήκαμε! 

Οι αρχικοί βασικοί ιοί της ξενόφερτης ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ήταν τρείς: Τα κόμματα ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ. Ηταν οι βασικοί πυλώνες  που διαχώρισαν τους Ελληνες σε στρατόπεδα και ξεκίνησε η φαγωμάρα. Σιγά-σιγά υπήρξαν διάφορες μεταλλάξεις, ο διαχωρισμός έγινε σε περισσότερα κομμάτια: Αγροτικό κόμμα, Εθνικόν Κομιτάτον, Ορεινοί και Πεδινοί, Νεοτερικό (να έχουμε και για λίγη μοντερνιά) .....Πάρε και ένα Φεντερασιόν, έτσι  για λίγο  Ισπανο-εβραικό αέρα βρε παιδί μου!? 

Αργότερα...υπήρξαν πάρα πολλές μεταλλάξεις και οι Ελληνες βρέθηκαν φορείς διαφόρων ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ όπως σοσιαλισμός, κομμουνισμός, μαρξισμός, φιλελευθερισμός, συντηρητισμός, προοδευτισμός και ο κατάλογος είναι ατελείωτος! Λες και κάποιοι σε ένα τραπέζι έπαιζαν γελώντας το παιχνίδι των λέξεων, υπήρχαν άπειροι συνδυασμοί για ονόματα κομματικών παρατάξεων..... ακαταλαβίστικα ονόματα χωρίς καμία ουσία, καμία σταθερή έννοια! Ούτε οι ίδιοι οι εμπνευστές τους μπορούν να εξηγήσουν τί ακριβώς σημαίνουν?  Βλέπω Μαρξισμός στο Βικιπαίδεια:

''Ως κυριότερες ιδεολογικές πηγές του μαρξισμού θεωρούνται ο γαλλικός ουτοπικός σοσιαλισμός, ο γερμανικός ιδεαλισμός και η κλασσική αγγλική οικονομία''

Τί μπούρδες μωρέ είναι αυτές? Τι ακαταλαβίστικες μπαρούφες? Ποιός τις εφάρμοσε στην πράξη και τί αποτέλεσμα είχε? Αλλά σου λέει...όσο πιο ακαταλαβίστικη είναι η κοτσάνα-όνομα τόσο μεγαλύτερη εντύπωση θα κάνει!! Θα ψαρώσουν! Οπως έλεγε μια θεία μου απο τον Κουβαρά (απόφοιτη του δημοτικού) για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Ααα...! Αυτός είναι πολύ μορφωμένος!! Οταν μιλάει δεν καταλαβαίνω τίποτα!! Χαχαχαχα!

Και έτσι...κυρίες και κύριοι βρεθήκαμε όλοι φορείς σοβαρότατων ασθενειών-ιδεολογιών και το χειρότερο? Τις φορέσαμε μόνοι μας! Είμαι λέει ο άλλος Φονταμενταλιστής. Τί διάολο είναι πάλι αυτό μωρέ?? Αγόρι μου δεν είσαι καλά, να σε πάμε κάπου να σε κοιτάξουν, που έλεγε κι ο πατέρας μου! 

Κατάλογος όλων των κομματικών σχηματισμών-μεταλλάξεων από το 1832 έως σήμερα  ΕΔΩ  Είναι πάνω απο 500 κόμματα-μεταλλάξεις.

Γεμίσαμε εκατοντάδες κόμματα, παρατάξεις και κινήματα αλλά μόνο ως θεατές έτσι? Εμεις απλά κοιτάμε. Εχουν φωλιάσει μέσα όλων των ειδών τα κοράκια, τρώνε πίνουν απο τα δικά μας, απομυζούν τον εθνικό πλούτο, διαλύουν, γκρεμίζουν τα πάντα, κάνουν αντικατάσταση πληθυσμού, δολοφονούν,  μας βρίζουν κιόλας απο πάνω! Τεμπέληδες και αχαϊρευτοι οι Ελληνες λένε! Αμόρφωτοι και απατεωνες οι Ελληνες, η ντροπή της Ευρώπης! Και όλοι τρώνε απο τα δικά μας! Πλούτο? Ενέργεια? Πολιτισμό? Γνώση? Τα πάντα έχουν απο τα δικά μας και μόνο εμεις δεν εχουμε τα δικά μας! 

Εσείς λέει πάρτε να φάτε Κομματικές Ιδεολογίες και Αμπελοφιλοσοφίες... σας έχουμε δώσει πολλές να τσακώνεστε μεταξύ σας! 

Ακόμα σήμερα...είμαστε στην βαρύτατη ασθένεια του κομματικού διαχωρισμού...ίσως και στο τελευταίο στάδιο... πριν δούμε τα ραδίκια ανάποδα...!

Το φάρμακο υπάρχει, είναι σήμερα εδώ....Ηδη κάποιοι το έχουν πάρει και έχουν βρει την υγεία τους σε όλα τα επίπεδα, απλώς τα συμφέροντα δεν το έχουν αφήσει να κυκλοφορησει ευρέως. Το ονόμασαν Κομπογιαννίτικο να μην δώσεις σημασία, να το προσπεράσεις ώς άχρηστο... Είναι η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! 

Καλά το είχε πει ο Τσώρτσιλ ''Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας''!



Ναι ρε! Αλίμονό σας! Ηδη ξεκίνησε και δεν υπάρχει δύναμη να το σταματήσει!


🔷🔷🔷

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ:

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ 
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !



Εχουμε τα πάντα, ΠΛΟΥΤΟ, ΓΝΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ έτοιμα μόνο εμείς να λείπουμε! 
Να αναλάβουμε ενεργή δράση στην διοίκηση της Ελλήνων  Πολιτείας με Αξίες Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους. Για να ζήσουμε την αληθινή Δικαιοσύνη και Ευημερία όλων κάτι που τώρα μοιάζει με φαντασία αλλα μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Αρκει να καταλάβουμε πρώτα την ασθένεια μας και ν' αποφασίσουμε αν θέλουμε να εξυγιανθούμε για να ζήσουμε ή να ψοφήσουμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι! Κατι άλλο ενδιάμεσο δεν υπάρχει...

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ!!






ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ 

ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΓΜΑ
 



ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια