ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΔΔΗΕ: 7.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα - Έκπτωση 10% από τη ΔΕΗ σε πελάτες που επλήγησαν από τη «Μήδεια»

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε γνωστό ότι 7.000 τα νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η «Μήδεια» ενώ την ίδια ώρα η ΔΕΗ ανακοίνωνε 10% έκπτωση στους πληγέντες από τις καταστροφές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής και έχουν επανηλεκτροδοτηθεί τμήματα των γραμμών που παρουσίαζαν έως και σήμερα το πρωί ζημιές από την πτώση δέντρων στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Πλέον, υπολογίζεται ότι το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης διαμορφώνεται στις 7.000.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ), να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

ΔΕΗ: Έκπτωση 10%

Την απαλοιφή των τελών δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της «Μήδειας» ανακοίνωσε ο όμιλος ΔΕΗ

Μιλώντας στο Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».

Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.  

ΠΗΓΗ: https://www.reader.gr/news/koinonia/353283/deddie-7000-noikokyria-paramenoyn-horis-reyma-ekptosi-10-apo-ti-dei-se-pelates 

ΠΗΓΗ: https://palladios.blogspot.com/2021/02/deddhe-7000-noikokuria-xwris-reuma.html



ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια