ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ Κ.Π.Δ. ΚΡΗΤΗΣ 

«ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» 


Σε λασπώδη και βρώμικα μονοπάτια κινείται τον τελευταίο καιρό η παγκόσμια, αλλά και η ελληνική οικονομία. 

Η ακρίβεια και η ανέχεια που έχει επιβληθεί στους πολίτες από τις διοικήσεις τους, δεν συνάδει με την αυξημένη παραγωγή πλούτου που έχει συμβεί τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. 

Το πρόβλημα, κατά την διοίκηση στην Ελλάδα, εντοπίζεται στο υψηλό χρέος και στον πληθωρισμό που αυτό παράγει. Θα ήταν πρέπον η διοίκηση της Χώρας μας να μας πει που εντοπίζει τον πληθωρισμό. 

Διότι από την μεριά μας ως πολίτες, η πληθώρα που εντοπίζουμε είναι μόνον σε προβλήματα. Αλλά και οι λύσεις που προτείνονται από το πολιτικό σύστημα των αντιπροσώπων, κατευθύνονται μόνον προς τον περιορισμό της ισχύος και των ελευθεριών των πολιτών, εγκαθιστώντας σιγά σιγά μια νέα τάξη πραγμάτων. 

Ο πληθωρισμός πράγματι υπάρχει. Έχει προέλθει από τον άκρατο δανεισμό σε ιδιώτες και επιχειρηματίες – βιτρίνες, που χρησιμοποιούν οι τράπεζες ως πελάτες. 

Προκειμένου να δανείζουν το χρήμα, ως αξιόγραφο που αγοράζει τον πλούτο που παράγει αυτό. Δημιουργούν τεχνητές κρίσεις, προβλήματα και ανάγκες στο σύνολο της ανθρωπότητας  ή κατά μονάδα στους πολίτες. 

Ως αποτέλεσμα αυτών, οι άνθρωποι γίνονται δέσμιοι της ιδιότητας του υπαλλήλου, που υπάλληλος των τραπεζών είναι επι της ουσίας και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες- βιτρίνες. 

Έτσι, επι του παρόντος έχουμε μια πληθώρα πλούτου. Μια πληθώρα τεχνοτροπίας, μια πληθώρα επαγγελμάτων, μια πληθώρα κατασκευών και μια πληθώρα από εργατοώρες και κόπο, που προσφέρουν οι πολίτες παράγοντας τον πλούτο. 

Όλα αυτά αγοράζονται από μια πληθώρα χρέους. Αλήθεια, σε ποιον χρωστά ο πολίτης όταν δανείζεται τα χρήματα που ο ίδιος δάνεισε στις τράπεζες; Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν διαχωριστεί οι ιδιότητες του πολίτη και του ενεργού στην οικονομική δραστηριότητα. 

Για να μην καταλάβει ο άνθρωπος ως σύνολο ότι μόνον στον εαυτό του χρωστάει. Και το χρέος του είναι να παραδώσει έναν δικαιότερο κόσμο στην νέα γενιά. 

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι παρούσα για να ανακόψει την κατάπτωση αυτή που βιώνουμε όλοι μας, με τον πιο απλό τρόπο, με την ανάληψη της διοίκησης της Χώρας από τους ίδιους τους πολίτες.


Εκ του Τμήματος Τύπου Ε.ΣΥ. Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης 

Γεώργιος Σχοιναράκης Εκπρόσωπος Τύπου 










ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΜΑΣ?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ




ΤΕΡΤΙΠΗ 41, ΠΑΤΗΣΙΑ 

Τ.Κ. 10445, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ

ΤΗΛ. 2108321693

 esypatision@gmail.com



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια