ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ



ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? 
ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ...





Νόμος 4651/2019 - ΦΕΚ 209/Α/19-12-2019

Νόμος 4651/2019 : Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.


ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4651/2019

ΦΕΚ 209/Α/19-12-2019

Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

 

Άρθρο 1

Κυρώνεται ο κρατικός προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2020. Τα έσοδα και τα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 ορίζονται στους επισυναπτόμενους πίνακες και κατανέμονται ως ακολούθως:


 

Άρθρο 2

Τα έξοδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, της Βουλής των Ελλήνων, των Υπουργείων και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων οικονομικού έτους 2020, ορίζονται ως ακολούθως:

n46512019 img 2

 

Παραγγέλλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου

του Κράτους.

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2019

 


Κατεβάσετε το αρχείο με το πρωτότυπο κείμενο, όπως είναι δημοσιευμένο στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) του Εθνικού Τυπογραφείου.

     



"ΠΕΡΙΛΗΨΗ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: 

1.1 Εξαγορά του εξωτερικού δανεισμού, τελικό επιτόκιο 0 % (Αρχικώς 0,5 % μέχρι να ακυρωθούν τα μνημόνια των ξένων δανειστών ),
1.2 Χρηματοδότηση των νέων αναγκών, επιτόκιο 0 % (Αρχικώς 0,5 % μέχρι να ακυρωθούν τα μνημόνια των ξένων δανειστών),
1.3 Χρηματοδότηση των τραπεζών με αυστηρότερους όρους και επιτόκιο που θα συμφωνηθεί, 
1.4 Σε περιπτώσεις και σε συνδυασμό αν ζητηθεί με τις τράπεζες η Αναχρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα, με χαμηλό επιτόκιο (θα κυμαίνεται από 0 – 0.5 % εξαρτάται από τις περιστάσεις και το πλάνο βιωσιμότητας). 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΤΛ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΧΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΚΤΟ.
 2. Πως μπορεί ο φέρων ιδιοκτήτης να έχει τέτοια χρήματα; Η εταιρεία ιδιοκτήτης των χρεογράφων έχει εμπορικό συμβόλαιο με το Αμερικανικό Δημόσιο και ειδικά με το Τμήμα Μεταφορών το όποιο χρωστάει στον δικαιούχο αυτά τα ποσά, για μεγάλα κρατικά έργα (τα δικαιολογητικά συνοδεύουν το χρεόγραφο). Η εταιρεία με τη σειρά της έχει ανέκκλητα μεταφέρει το δικαίωμα διαχείρισης, χρήσης και κατοχής προς τον κ. Αρτέμιο Σώρρα. Τα χρεόγραφα είναι αναρτημένα στις οθόνες του UCC1 του Αμερικάνικου US Treasury.
 3. Πως μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι αληθινή και νόμιμη η πρόταση & ποιά βήματα έγιναν μέχρι τώρα; Έχει ενημερωθεί το Αμερικανικό Δημόσιο για τη μεταφορά των χρεογράφων; Σε κάθε περίπτωση ο δικαιούχος θα πρέπει πρώτα να ενημερώνει γραπτώς το Αμερικανικό Δημόσιο όταν προτίθεται να μεταχειριστεί η να μεταβιβάσει τα χρεόγραφα αυτά για όποιες εμπορικές συναλλαγές αποφασίσει. Η αδιαφιλονίκητη επικύρωση της εγκυρότητας των διεθνών συναλλαγματικών, της πρότασης και των εγγράφων που συνοδεύουν, έχει προκληθεί από τον ίδιο τον κ. Σώρρα για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, βάσει των παγκοσμίων νόμων που διέπουν τέτοια θέματα και συγκεκριμένα δια μέσου τεσσάρων διαδοχικών επιστολών του, οι οποίες κοινοποιήθηκαν με συστημένη αποστολή και με πρωτόκολλα παραλαβής, προς τους άμεσα εμπλεκομένους (με ημερομηνία 12/ 10/ 2012, 03/ 11/ 2012, 28/ 11/ 2012 και 6/ 11/ 2012) και συγκεκριμένα προς τους:
• Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, κ. Timothy Geithner,
• Τμήμα ελέγχου του θησαυροφυλακίου, της Αμερικής υπεύθυνο για τις πληρωμές (Off set Payments) • Τμήμα Μεταφορών, κ. Raymond H. LaHood 
• Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, κ. Mario Draghi 
• Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Jose Emanuel Barroso 
• ΔΝΤ, κα Christine Lagarde 
• Ελληνική Δημοκρατία, τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό, τη Βουλή και τον Άρειο Πάγο, και 
• Τράπεζα της Ελλάδος 
• Κυπριακή Δημοκρατία, τον Πρόεδρο, την Βουλή και τον Γ. Εισαγγελέα, 
• Κεντρική Τράπεζα Κύπρου"
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Αρχείο PDF







ΣΥΝΤΑΞΗ: ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ